Видалення акаунта (через Налаштування → Профіль) одразу припиняє доступ і скасовує будь-яку активну підписку. Детальніше про обробку і збереження інформації після цього — у нашій Політиці конфіденційності.
Приєднуйтесь до тисяч користувачів, які спростили свій робочий процес з ШІ.
Почати