Якщо ви скасували підписку на кінець періоду і він ще не завершився, зайдіть у Налаштування → Плани і натисніть Активувати знову для вашого плану — додаткових списань не буде.
Приєднуйтесь до тисяч користувачів, які спростили свій робочий процес з ШІ.
Почати