Ваша картка зберігається, доки підписка активна, для продовження оплати. Щоб повністю видалити картку, видаліть акаунт у розділі Налаштування → Профіль — це скасовує доступ і будь-яку активну підписку.
Приєднуйтесь до тисяч користувачів, які спростили свій робочий процес з ШІ.
Почати