Скасування зупиняє автоматичне продовження підписки — це не повертає гроші за поточний вже оплачений період. Тобто, якщо ви скасували у середині періоду, мати доступ ви будете до кінця, але подальших списань не буде. У Налаштування → Рахунки видно всі платежі й дати списань.
Приєднуйтесь до тисяч користувачів, які спростили свій робочий процес з ШІ.
Почати