Так. Коли ви починаєте процес скасування (Налаштування → Деталі оплати → Скасувати підписку), вам буде запропоновано пауза — у цей період ваш акаунт зберігається, а списання не відбуватимуться.
Приєднуйтесь до тисяч користувачів, які спростили свій робочий процес з ШІ.
Почати