Brisanjem računa (u Postavke → Profil) gubiš pristup i otkazuješ sve aktivne pretplate. Kako postupamo s tvojim podacima nakon toga, vidi u našoj Politici privatnosti.
Pridružite se tisućama korisnika koji su pojednostavili svoj AI radni proces.
Započnite