Otkazao sam, ali opet mi je naplaćeno

Otkazivanje zaustavlja obnovu pretplate za sljedeće razdoblje — ne poništava razdoblje u kojem se nalaziš, a koje je već fakturirano. Dakle, ako si otkazao tijekom razdoblja, pristup imaš do kraja tog perioda i ne naplaćuje ti se ponovno. Pod Postavke → Računi jasno vidiš što ti je naplaćeno i kada.

Spremni isprobati All Chatbots AI?

Pridružite se tisućama korisnika koji su pojednostavili svoj AI radni proces.

Započnite