Z izbrisom računa (pod Nastavitve → Profil) izgubite dostop in se vsaka aktivna naročnina prekliče. Za podrobnosti o hrambi in ravnanju z vašimi podatki po tem glejte našo Politiko zasebnosti.
Pridružite se tisočim uporabnikom, ki so poenostavili svoje delo z AI.
Začni