Če ste naročnino preklicali za konec obdobja in obdobje še ni minilo, pojdite na Nastavitve → Načrti in kliknite Ponovno aktiviraj pri trenutnem načrtu — brez dodatnega plačila.
Pridružite se tisočim uporabnikom, ki so poenostavili svoje delo z AI.
Začni