Račun lahko kadarkoli izbrišete v Nastavitve → Profil — pomaknite se do izbrisne možnosti in potrdite z vnosom svojega e-naslova. Če imate aktivno naročnino, jo najprej prekličite pod Nastavitve → Podrobnosti obračunavanja.
Pridružite se tisočim uporabnikom, ki so poenostavili svoje delo z AI.
Začni