Zmazaním účtu (v Nastavenia → Profil) ukončíte prístup aj všetky aktívne predplatné. Informácie o tom, ako je narábané s vašimi údajmi po vymazaní, nájdete v našich Zásadách ochrany súkromia.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať