Ak ste zrušili ku koncu obdobia a aktuálne obdobie ešte neskončilo, choďte do Nastavenia → Plány a kliknite na Znova aktivovať pri vašom pláne – nie je potrebná ďalšia platba.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať