Karta je uložená počas aktívneho predplatného, aby sa mohlo obnovovať. Ak ju chcete úplne odstrániť, vymažte účet v Nastavenia → Profil – tým ukončíte prístup aj akékoľvek aktívne predplatné.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať