Áno. Predplatné sa obnovuje automaticky na konci každého obdobia, kým ho nezrušíte. Budúce obnovenia môžete kedykoľvek zastaviť v Nastavenia → Fakturačné údaje – prístup zostane do konca už zaplateného obdobia.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať