Zrušením zastavíte automatické obnovenie predplatného do ďalšieho obdobia – nevráti vám už zaplatené aktuálne obdobie. Ak ste zrušili v priebehu aktuálneho obdobia, prístup zostáva do jeho konca a ďalší poplatok už nebude účtovaný. V Nastavenia → Faktúry nájdete podrobný prehľad dátumov a platieb.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať