Účet môžete kedykoľvek vymazať v Nastavenia → Profil – posuňte stránku na možnosť vymazania a potvrďte svoj e-mail. Ak máte aktívne predplatné, najskôr ho zrušte v Nastavenia → Fakturačné údaje.
Pridajte sa k tisícom používateľov, ktorí si zjednodušili svoju prácu s AI.
Začať