Når du sletter kontoen (under Innstillinger → Profil) mister du tilgang og aktive abonnement avsluttes. Hvordan informasjonen behandles og lagres videre, finner du i Personvernerklæringen.
Bli med tusenvis av brukere som har forenklet AI-arbeidsflyten sin.
Kom i gang