Kortet lagres så lenge abonnementet er aktivt, slik at det kan fornyes automatisk. For å fjerne lagret kort helt, slett kontoen under Innstillinger → Profil — dette avslutter også tilgangen din og kansellerer eventuelle aktive abonnement.
Bli med tusenvis av brukere som har forenklet AI-arbeidsflyten sin.
Kom i gang