Du kan slette kontoen når som helst fra Innstillinger → Profil — bla til slett-alternativet og bekreft med e-posten din. Har du et aktivt abonnement, avbryt det først under Innstillinger → Faktureringsdetaljer.
Bli med tusenvis av brukere som har forenklet AI-arbeidsflyten sin.
Kom i gang