Dzēšot kontu (sadaļā Iestatījumi → Profils) tiek pārtraukta piekļuve un atcelts jebkurš aktīvs abonements. Detalizēti par to, kā informācija tiek saglabāta un apstrādāta vēlāk, skatiet mūsu Privātuma politikā.
Pievienojieties tūkstošiem lietotāju, kuri ir vienkāršojuši savu AI darbplūsmu.
Sākt tagad