Ja atcēlāt un periods vēl nav beidzies, dodieties uz Iestatījumi → Plāni un spiediet Reaktivēt savā pašreizējā plānā — maksājums netiks veikts.
Pievienojieties tūkstošiem lietotāju, kuri ir vienkāršojuši savu AI darbplūsmu.