Karte tiek glabāta tikmēr, kamēr abonements ir aktīvs, lai nodrošinātu atjaunošanu. Lai karti pilnībā dzēstu, izdzēsiet savu kontu sadaļā Iestatījumi → Profils — tas arī pārtrauks piekļuvi un atcels aktīvo abonementu.
Pievienojieties tūkstošiem lietotāju, kuri ir vienkāršojuši savu AI darbplūsmu.
Sākt tagad