Jā. Abonementi tiek automātiski atjaunoti katra norēķinu perioda beigās, līdz tie tiek atcelti. Lai apturētu turpmāko atjaunošanu, jebkurā laikā atceliet sadaļā Iestatījumi → Norēķinu informācija — piekļuve saglabāsies līdz jau apmaksātā perioda beigām.
Pievienojieties tūkstošiem lietotāju, kuri ir vienkāršojuši savu AI darbplūsmu.
Sākt tagad