Kontu var izdzēst jebkurā laikā sadaļā Iestatījumi → Profils — ritiniet līdz dzēšanas opcijai un apstipriniet ar savu e-pastu. Ja ir aktīvs abonements, vispirms to atceliet sadaļā Iestatījumi → Norēķinu informācija.
Pievienojieties tūkstošiem lietotāju, kuri ir vienkāršojuši savu AI darbplūsmu.
Sākt tagad