מחיקת החשבון (דרך Settings → פרופיל) תסיים את הגישה ותבטל כל מנוי פעיל. למידע על הטיפול והשמירה של הנתונים לאחר מכן, עיין במדיניות הפרטיות.
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.