אם ביטלת לסוף התקופה והיא עדיין לא הסתיימה, עבור אל Settings → תוכניות ולחץ על הפעל מחדש עבור התוכנית הנוכחית — ללא תשלום נוסף.
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.