הסיבה הנפוצה ביותר היא שניסיון בן 7 ימים התחדש אוטומטית למנוי Pro חודשי, אלא אם ביטלת לפני תום הניסיון. ניתן לבדוק כל חיוב תחת Settings → חשבוניות ולנהל את המנוי ב-Settings → פרטי חיוב.
מוכן לנסות את All Chatbots AI?
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.