הכרטיס שלך שמור כל עוד המנוי פעיל לצורך חידושים. כדי להסיר אותו לחלוטין, מחק את החשבון תחת Settings → פרופיל — פעולה זו גם מסיימת את הגישה ומבטלת כל מנוי פעיל.
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.