כשמנוי נכנס למחזור חיוב חדש, מופקת חשבונית לתקופה זו. אם התשלום לא מצליח להיגבות, מערכת החיוב מנסה שוב כמה פעמים — וכל ניסיון כזה שולח מייל נוסף. ניהול המנוי שלך ב-Settings → פרטי חיוב יפסיק חידושים לעתיד, אך החשבונית הקיימת לא נמחקת. ההודעות ייפסקו אוטומטית לאחר סיום הניסיונות.