איך מבטלים את המנוי?

לביטול:

  1. עבור אל Settings → פרטי חיוב.
  2. גלול מטה ולחץ על ביטול מנוי.
  3. בחלון שייפתח, לחץ המשך בביטול לאישור.

תמשיך לקבל גישה עד סוף מחזור החיוב הנוכחי, ואפשר להפעיל מחדש בכל עת. אם אינך מעוניין לבטל לגמרי, תוצע לך גם אפשרות להשהות את המנוי בתהליך הזה.

מוכן לנסות את All Chatbots AI?

הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.

התחל עכשיו