הנה התמונה המלאה:
- ניסיון — אם התחלת ניסיון ל-7 ימים, תקבל גישה Pro מלאה לשבוע שלם.
- המרה — בסיום הניסיון, זה הופך אוטומטית למנוי Pro חודשי אלא אם ביטלת מראש.
- חידוש — המנוי מתחדש אוטומטית בכל מחזור חיוב עד שתבטל.
- ביטול — אפשר לבטל בכל עת מ-Settings → פרטי חיוב, ותמשיך לקבל גישה עד סוף התקופה ששילמת עליה.
את כל החיובים והקבלות תוכל לראות תחת Settings → חשבוניות.