כן. המנויים מתחדשים אוטומטית בסיום כל מחזור חיוב עד שתבטל. תמיד אפשר להפסיק חידושים עתידיים דרך הביטול ב-Settings → פרטי חיוב — תישאר לך גישה עד סוף התקופה שכבר שולמה.
מוכן לנסות את All Chatbots AI?
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.