הביטול מונע את חידוש המנוי לתקופה הבאה — הוא לא מבטל את התקופה שאתה כבר נמצא בה, שכבר חוייבה. אם ביטלת באמצע תקופה, תקבל גישה עד סיום מחזור החיוב הנוכחי ולא תחוייב שוב. Settings → חשבוניות מראה בדיוק מה חוייב ומתי.
מוכן לנסות את All Chatbots AI?
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.