כן. כאשר תתחיל לבטל (Settings → פרטי חיוב → ביטול מנוי), תוצע לך האפשרות להשהות את המנוי במקום. השהיה שומרת על החשבון אבל עוצרת את החיוב לתקופת ההשהיה.
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.