אפשר למחוק את החשבון בכל עת מ-Settings → פרופיל — גלול לאפשרות המחיקה ואשר עם כתובת המייל. אם יש לך מנוי פעיל, בטל אותו תחילה דרך Settings → פרטי חיוב.
הצטרף לאלפי משתמשים שכבר פשטו את תהליכי העבודה שלהם עם AI.