Korttisi pysyy tallessa niin kauan kun tilauksesi on aktiivinen, jotta käyttö voi uusiutua. Jos haluat poistaa korttisi kokonaan, poista tilisi kohdassa Asetukset → Profiili — tämä myös päättää käyttöoikeutesi ja peruuttaa mahdollisen aktiivisen tilauksen.
Liity tuhansien käyttäjien joukkoon, jotka ovat yksinkertaistaneet tekoälyn työnkulkunsa.
Aloita tästä