Uusiutuvatko tilaukset automaattisesti?

Kyllä. Tilaukset uusiutuvat automaattisesti jokaisen laskutuskauden lopussa, kunnes peruutat. Voit pysäyttää uusiutuvat maksut milloin tahansa peruuttamalla kohdassa Asetukset → Laskutustiedot — säilytät pääsyn jo maksetun kauden loppuun.

Valmiina kokeilemaan All Chatbots AIia?

Liity tuhansien käyttäjien joukkoon, jotka ovat yksinkertaistaneet tekoälyn työnkulkunsa.

Aloita tästä