Kyllä. Kun alat peruuttaa (Asetukset → Laskutustiedot → Peruuta tilaus), sinulle tarjotaan vaihtoehto tauottaa tilauksesi. Tauotus säilyttää tilisi mutta keskeyttää maksut tauon ajaksi.
Liity tuhansien käyttäjien joukkoon, jotka ovat yksinkertaistaneet tekoälyn työnkulkunsa.
Aloita tästä