Voit poistaa tilisi milloin tahansa kohdassa Asetukset → Profiili — selaa poistovaihtoehtoon ja vahvista sähköpostillasi. Jos tilauksesi on aktiivinen, peruuta se ensin kohdassa Asetukset → Laskutustiedot.
Liity tuhansien käyttäjien joukkoon, jotka ovat yksinkertaistaneet tekoälyn työnkulkunsa.
Aloita tästä