Τι συμβαίνει με τα δεδομένα μου αφού διαγράψω τον λογαριασμό;

Η διαγραφή λογαριασμού (στο Ρυθμίσεις → Προφίλ) σταματά την πρόσβαση και ακυρώνει κάθε ενεργή συνδρομή. Για το πώς γίνεται η διακράτηση και διαχείριση των στοιχείων σας, δείτε την Πολιτική Απορρήτου.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε το All Chatbots AI;

Γίνετε μέλος χιλιάδων χρηστών που απλοποίησαν τη ροή εργασίας τους με το AI.

Ξεκινήστε