Η κάρτα μένει αποθηκευμένη όσο υπάρχει ενεργή συνδρομή, ώστε να γίνεται η ανανέωση. Για πλήρη διαγραφή της κάρτας, διαγράψτε το λογαριασμό σας στο Ρυθμίσεις → Προφίλ — αυτό κατοχυρώνει και την ακύρωση της συνδρομής σας.
Γίνετε μέλος χιλιάδων χρηστών που απλοποίησαν τη ροή εργασίας τους με το AI.
Ξεκινήστε