Ακύρωσα αλλά χρεώθηκα ξανά

Η ακύρωση σταματάει την ανανέωση για την επόμενη περίοδο — δεν αλλάζει την ήδη ενεργή και χρεωμένη περίοδο. Δηλαδή αν ακυρώσετε ενώ τρέχει κάποια περίοδος, κρατάτε πρόσβαση ως τη λήξη της και δεν θα ξαναχρεωθείτε. Στα Ρυθμίσεις → Τιμολόγια βλέπετε αναλυτικά τι και πότε έχει χρεωθεί.

Έτοιμοι να δοκιμάσετε το All Chatbots AI;

Γίνετε μέλος χιλιάδων χρηστών που απλοποίησαν τη ροή εργασίας τους με το AI.

Ξεκινήστε