Ναι. Όταν αρχίσετε τη διαδικασία ακύρωσης (Ρυθμίσεις → Στοιχεία Χρέωσης → Ακύρωση Συνδρομής), θα σας προσφερθεί η επιλογή παύσης αντί για πλήρη ακύρωση. Με την παύση, ο λογαριασμός σας διατηρείται χωρίς χρέωση για το διάστημα της παύσης.
Γίνετε μέλος χιλιάδων χρηστών που απλοποίησαν τη ροή εργασίας τους με το AI.
Ξεκινήστε