Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή από το Ρυθμίσεις → Προφίλ — κάντε scroll ως την επιλογή διαγραφής και επιβεβαιώστε με το email σας. Αν έχετε ενεργή συνδρομή, ακυρώστε την πρώτα στο Ρυθμίσεις → Στοιχεία Χρέωσης.
Γίνετε μέλος χιλιάδων χρηστών που απλοποίησαν τη ροή εργασίας τους με το AI.
Ξεκινήστε