Картата остава запазена, докато абонаментът ви е активен, за да се подновява. За да премахнете напълно картата, изтрийте акаунта си от Настройки → Профил — това също прекратява достъпа и активния абонамент.
Присъединете се към хилядите потребители, които са опростили своя AI работен процес.
Започнете