Да. Абонаментите се подновяват автоматично след всеки период, докато не прекратите. Може да спрете бъдещите подновявания по всяко време от Настройки → Данни за плащане — достъпът ви остава до края на вече платения период.
Присъединете се към хилядите потребители, които са опростили своя AI работен процес.
Започнете