Може да изтриете акаунта си по всяко време от Настройки → Профил — превъртете до опцията за изтриване и потвърдете с имейла си. Ако имате активен абонамент, първо го прекратете в Настройки → Данни за плащане.
Присъединете се към хилядите потребители, които са опростили своя AI работен процес.
Започнете