Vad händer med min data när jag tar bort mitt konto?

Att ta bort ditt konto (under Inställningar → Profil) avslutar din åtkomst och avslutar alla aktiva prenumerationer. För information om hur dina uppgifter hanteras och sparas därefter, se vår integritetspolicy.

Redo att prova All Chatbots AI?

Gå med tusentals användare som har förenklat sitt AI-arbetsflöde.

Kom igång