Ja. Prenumerationer förnyas automatiskt i slutet av varje faktureringsperiod tills du avslutar. Du kan stoppa framtida förnyelser när du vill genom att säga upp under Inställningar → Faktureringsuppgifter — du har fortsatt tillgång till perioden du redan har betalat.
Gå med tusentals användare som har förenklat sitt AI-arbetsflöde.
Kom igång