Jag avslutade men blev ändå debiterad

Att avsluta stoppar bara din prenumeration från att förnyas till nästa period — det påverkar inte perioden du redan befinner dig i, som redan har fakturerats. Så om du avslutat mitt i perioden har du fortsatt tillgång till slutet av den och debiteras inte igen efter det. Inställningar → Fakturor visar exakt vad som fakturerats och när.

Redo att prova All Chatbots AI?

Gå med tusentals användare som har förenklat sitt AI-arbetsflöde.

Kom igång